Tämä on virtuaalihevonen

Babinette du Boux

ei meriittejä
Rotu, sukupuolioldenburg, tamma
Väri, säkäkorkeus ruunikko, 165cm
Syntymäaika20.11.2017, 12/td>
Painotus ja koulutustasokouluratsastus Grand Prix
RekisterinumeroVH00-000-0000
KasvattajaBeaumont
OmistajaVRL-14516, Beaumont
kuvat © Sportpferde Scholz

Luonnekuvaus

Babinette on mukavan kiltti tamma. Se tosin on välillä hieman arka, ja jotkin uudet ja erikoiset asiat saavat sen puhisemaan silmät pyöreinä. Se saattaa vähän säpsyä, muttei koskaan kuitenkaan riistäydy käsistä tai muuta typerää. Toki joskus pienen sivuloikan aikana taluttajan ote saattaa irrota narusta, mutta silloinkin Netta jaa hämmentyneenä seisoskelemaan niille sijoilleen. Hoitotoimet sujuvat hyvin ja kengittäjä sekä eläinlääkäri saavat hoitaa asiansa ilman suurempaa draamaa. Tosin jos eläinlääkärillä on jokin uusi pelottava esine mukanaan niin Netan pitää saada rauhassa haistella ja katsoa sitä. Se vain varmistaa ettei vekotin syö pieniä nättejä tammoja.

Netta menee kuljetusautoon kiltisti, uusi ja erilainen tosin saattaa aiheuttaa pientä puhinaa mutta sisälle päästään kuitenkin. Tamma on hyvä matkustaja ja se viihtyy kuljetusautossa myös kisapaikalla. Kisapaikat, ja uudet paikat muutenkin voivat olla alkuun jännittäviä mutta melko nopeasti Netta jo rentoutuu ja radalle mennessä se on usein jo kuin kotonaan.

Babinette on parhaimmillaan kouluradoilla. Se on tasaisen tarkka suorittaja ja etenee mukavan kevyesti radan eri tehtävien läpi. Nuorempana se oli melko kamala kisoissa, sillä se pelkäsi kisapaikan hälinää ja pelottavia koristeita kouluradan kirjainten kohdalla. Voitte kuvitella millaista sen kanssa oli, kun jokaista kirjainta lähestyessä se vähintään jännittyy tai alkaa jopa poikittaa pois päästäkseen. Siedätys on kuitenkin tehnyt tehtävänsä, joten Netta on alkanut jopa toimia kisatilanteessa.Sportpferde Scholz

Suku

näkyvä osa piilotettu osa

Jälkeläiset

isä Oldfinion Ballard
old -rnkrj, 170cm
KTK-III
ii. Boseirre
old -rt, 171cm
KTK-II, VIR MVA ch, KRJ I, YLA II
iii. Ballard old -rt, 169cm
iie. Tempest old -rn, 165cm
ie. Jubilant von Fatima
-mrnkrj, 167cm
iei. Jubilant von Vlek old -rnkrj, 168cm
iee. Fantazjaold rnkjr, 164cm
emä A.D Feeniks
old -rn 161.5cm
KTK-III, VIR MVA Ch, VSN Nat Ch
ei. Calgary
old -m, 162cm
KTK-II, Ch
eii. Delmar
-m, 162cm
eie. Feeling Diandra
-trn, 162cm
ee. Feeling Forever
old -mrn, 161cm
-
eei. Delmar
-m, 162cm
eee. Feeling Diandra
-trn, 162cm
s. 00.00.0000 fwb-o. Varsan nimi saavutukset i/e. Hevosen Nimi
s. 00.00.0000 fwb-o. Varsan nimi saavutukset i/e. Hevosen Nimi

Kilpailutiedot

KRJ: 0 sijoitusta
00.00.0000 KRJ Järjestäjä luokka: 00/00
00.00.0000 KRJ Järjestäjä luokka: 00/00

Näyttelyt: 00.00.0000 NJ Järjestäjä: irtoSERT

Päiväkirja

00.00.0000, kirjoittaja

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum id velit at sapien hendrerit vestibulum. Aliquam eget tellus non mi egestas cursus tristique at orci. Sed lacinia porttitor vulputate. In hac habitasse platea dictumst. Duis diam nisi, fermentum ut sollicitudin ut, mattis ac leo. Maecenas euismod tellus scelerisque, consequat mauris ut, varius felis. Cras ut feugiat lectus. Etiam sollicitudin sed mi in lobortis. Nunc volutpat nibh sed quam aliquet tempor. Sed fringilla, nisi non blandit tristique, ipsum risus auctor enim, sit amet pulvinar enim ligula aliquam augue. Etiam a accumsan erat. Duis a convallis quam.